Ravintola- ja cateringalan ammattilaiseksi Riveriassa

Ravintola- ja catering-ala

Ravintola- ja catering-alalla tuotetaan ruoka- ja palveluelämyksiä asiakaslähtöisesti asiakkaiden arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan yhteistyössä muiden alalla toimivien kanssa.

Naiskokki viimeistelee lautasella olevaa ruoka-annosta.
Salaattiannoksesta otetaan kuva puhelimella.
Miespuolinen tarjoilijaopiskelija katsoo kameraan kassalaitteen äärellä.

Riveriassa on hyvä ilmapiiri ja mahtavat opettajat.

ravintola- ja catering-alan opiskelija

Kivat opettajat ja hyvä opiskeluympäristö.

ravintola- ja catering-alan opiskelija

Riveriassa saa yksilöllistä tukea ja ohjausta, pulmatilanteissa ei tarvitse jäädä yksin.

ravintola- ja catering-alan opiskelija

Kaikki tutkinnot

Lyhyt- ja täydennyskoulutukset

1

/